Barion Pixel
Weboldalunkon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy az Ön igényeit minél jobban ki tudjuk szolgálni.
Kategóriák / Termékek
picture picture

Dobbantók

Milyen dobbantót válasszak?

  • Iskolai felhasználás: Ezek a dobbantók leginkább tömegsportra, iskolai foglalkozásokra alkalmasak. Masszív kivitelezésűek, de rendszeres, professzionális edzésre és felhasználásra nem alkalmasak. Anyagukat tekintve alapvetően rétegelt falemezből állnak, filcborítással. Általában nem rendelkeznek plusz szivacsréteggel, valamint rázkódás elnyelővel.
  • Edzés, gyakorlás: Ezek a dobbantók, már masszívabbak, akár napi edzésekre is alkalmasak. Megfelelnek a FIG (Nemzetközi Torna Szövetség) alapelveinek. Rétegelt falemezből készülnek, filcborítással. Rendszerint rendelkeznek csúszásgátló műanyag betétekkel.
  • Verseny: Ezek a dobbantók magas minőségűek, masszív kivitelezésűek. Rendkívül strapabírók, professzionális használatra is alkalmasak.  Megfelelnek a FIG szabványainak, ezenkívül rendelkeznek a verseny minőséget alátámasztó tanúsítványokkal. Anyagösszetételét tekintve, rétegelt falemezekből áll, csúszásgátló műanyag betétekkel, filcborítással. Rendszerint rendelkezik vékony szivacsréteggel a filcborítás alatt. Sokszor rendelkeznek rugóval, mert ezek segítségével (a segítség mértéke a rugók számával növekszik) még nagyobb erővel és sebességgel rugaszkodhatunk el. 
- SportSarok
Rendezés: