Barion Pixel
Weboldalunkon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy az Ön igényeit minél jobban ki tudjuk szolgálni.
Kategóriák / Termékek
picture picture

Tornapadok, öltözőpadok

A tornapad legfőbb tulajdonságai:

  • A tornapad minden testnevelésterem és sportcsarnok elengedhetetlen tartozéka.
  • A tornapadok a legtöbb tulajdonságukban (szabvány) megegyeznek, hosszukat kivéve. Hosszúságuk alapján lehetnek, 2 -, 3 -, és 4 méteresek.
    • A 2 méteres tornapad 3,5 cm vastag, 24 cm széles és 32 cm magas.
    • A 3 és 4 méteres tornapad 4 cm vastag, 27 cm széles és 32 cm magas.
  • Tömör fenyő lapból készülnek, fa vagy fém lábakkal.
  • Fém lábas tornapad esetén a lábak végén található műanyag záródugók óvják a sportpadlót a felületi sérülésektől, karcolásoktól.
  • A tornapadot megfordítva egyensúlyozó gerendaként is használhatjuk.
  • A pad végére szerelt léc alkalmassá teszi, hogy bordásfalfokba is beakasztható legyen.
  • Mindegyik általunk forgalmazott tornapad magyar termék!
- SportSarok
Rendezés:

Az öltözőpad akkor nevezhető tökéletes választásnak, ha méretében megfelel az igényeinek, és ha a profi kialakítás sem szenved hiányt. Utóbbi nemcsak az eredményes alkalmazás oldaláról nézve lényeges, hanem a biztonságos körülmények megteremtése és fenntartása érdekében is elengedhetetlen. Vagyis az első paraméter, melyet érdemes tisztáznia az a hossz. Elegendőnek ítéli a másfél méteres modellt, vagy úgy gondolja, hogy a két méteres típus jobban megfelelne, és nem mellesleg el is férne? Válogathat hagyományos kivitelezésű variációk között is, de ha úgy tartja kedve és szüksége, akkor a kétoldalú variánsok is kiszemelhetőek. A méret ebben az esetben prioritást élvez, akkor jár a legjobban, ha egy szabó centi segítségével letisztázza a közegre vonatkozó jellemzőket, így ugyanis negatív meglepetések nem érhetik.

A stabil és egyben stramm kialakítás nemcsak a sikeres használat miatt érdemleges, hanem a biztonságos feltételek borítékolásáért is. Ha a pad inog, nem áll jól a lábán, instabil és ezzel együtt azt az érzést kelti a rajta ülőkben, mintha szétesne, akkor egy ilyen kellékben nem érdemes megbíznia. Egy váratlan borulás nagyon komoly sérüléseket is okozhat, tehát a megbízhatóság az a jellemző, melyet érdemes mindig a szeme előtt tartani, mint egy olyan rostát, mely kiszűri a nem megfelelő alternatívákat. A minőség a hosszú élettartam egyik záloga, tehát konkrétan takarékosan jár el akkor, amikor egy pazar jellemvonású darabra voksol, például a kínálatunkban teret kapó termékek közül. Az öltözőpad jól bírja a kihívásokat! Iskolai keretek között egy ilyen kelléknek komoly nehézségekkel, kihívásokkal kell szembenézni, ám a fenti rostálásnak köszönhetően biztos lehet választottja tökéletességében.